MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi in 2021 een 1-daags toernooi

Dit jaar gaat het MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi er wat anders uitzien dan normaal. Vanwege COVID-19 verwachten we niet dat we een toernooi kunnen organiseren met dezelfde entourage, beleving en kwaliteit zoals jullie die van ons zijn gewend. Daarom houden we op zaterdag 28 augustus 2021 een 1-daags Onder 12 Toernooi. Dit toernooi is vooral bedoeld voor nationale deelnemers, al houden we de deur open voor clubs net over de grens, op korte reisafstand van Maasbree. 

Ondanks toezeggingen van (nieuwe) topclubs uit binnen- en buitenland willen we dit jaar op tijd duidelijkheid verschaffen aan de clubs, leveranciers, trouwe sponsoren, gastgezinnen en vrijwilligers over het al dan niet doorgaan van het tweedaagse MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi (dat stond gepland op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2021) en niet wachten tot het laatste moment. Het is simpelweg te onzeker wat COVID-19 de komende maanden zal doen en welke restricties dan gelden.

Ieder jaar maken wij dankbaar gebruik van zo’n 50 gastgezinnen uit Maasbree en omstreken. Vele bedrijven -groot en klein- steunen ons al jaren als trouwe sponsor en veel van hen hebben momenteel te maken met beperkingen door de COVID-19 periode. Het is bovendien nog maar de vraag of de vele toeschouwers die jaarlijks uit het hele land naar Maasbree komen, er dit jaar bij mogen zijn.

In 2022 komen we terug met een volwaardig, tweedaags MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi. En wel op zaterdag 27 en 28 augustus.