Voorbeschouwing Toernooi – nog 10 dagen!

Sterren van de toekomst in Maasbree
Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2023 vindt de 17e editie plaats van het sterk bezette MIRU & HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi. Een internationaal voetbaltoernooi waar diverse teams uit binnen-en buitenland het tegen elkaar gaan opnemen, en hopelijk met de felbegeerde wisselbeker naar huis mogen.

Internationale bezetting
De 17e editie van het MIRU & HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi kent een sterke internationale bezetting. Vanuit de zuiderburen komt de Belgische ploeg KRC Genk, uit Schotland is Aberdeen FC vertegenwoordigt en uit Engeland is Chelsea FC present. Vanuit de oosterburen komt Borussia Dortmund en dan zijn er nog een zevental Nederlandse clubs: FC Utrecht, Feyenoord, Vitesse, Ajax, VVV-Venlo, PSV en AZ. Naast al deze profclubs, is er ook nog een eigen MVC’19 Regioteam vertegenwoordig. Hierin zijn spelers uit o.a. Maasbree, Panningen, Sevenum en Kessel vertegenwoordigd.

Programma
Op zaterdag 26 augustus 2023 om 11.00 uur wordt het toernooi geopend. De teams zullen dan allemaal aan het publiek worden voorgesteld. Vanaf 11.30 uur zullen de eerste poule wedstrijden plaats gaan vinden in poule A en om 12.10 uur in Poule B. Op zaterdag vinden de laatste poule wedstrijden plaats vanaf 15.15 uur.

Op zondag 27 augustus 2023 vinden vanaf 10.00 uur de laatste poule wedstrijden plaats en in de middag worden de finales gespeeld. Uiteindelijk zal rond 16.15 uur iedereen weten wie de winnaar is van de 17e editie.

Alle live uitslagen en speelschema zijn dit jaar te vinden via de Tournify app en website. Het toernooi heet MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi 2023. Zo kun je live de uitslagen en standen van je favoriete club bijhouden.

Gastgezinnen
In 2023 mag de organisatie samen met veel inwoners uit Maasbree en omgeving ervoor zorgen dat veel spelers voor 1 nacht mogen verblijven in gastgezinnen. Na afloop op de zaterdag gaan diverse spelers van verschillende teams mee naar gastgezinnen om daar een leuke activiteit te doen, samen te eten en de nacht door te brengen. Uiteraard moeten hen op zondagmorgen dan weer tijdig aanwezig zijn voor het toernooi. Een belevenis voor iedereen, waar in het verleden bijvoorbeeld nog Cody Gakpo en Noa Lang in een gastgezin hebben gezeten. 

Faciliteiten
Voor bezoekers is er op het sportpark voldoende aanwezig om van een onvergetelijk weekend te kunnen genieten. Naast het topvoetbal zijn er voldoende faciliteiten aanwezig om te kunnen genieten op Sportpark de “3-Sprong” in Maasbree. Dagentree per persoon is €6,00 en kinderen tot 12 jaar hebben hierbij gratis entree.

De organisatie verheugt zich op de komst van alle deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en bezoekers. Het sportpark wordt tot in de puntjes verzorgd door de donderdagmorgengroep en gereed gemaakt voor een internationaal TOP weekend!